Kaşar Peyniri Besin Değerleri
Kaşar Peyniri Besin Değerleri, Kaşar peyniri, beyaz peynirden sonra en çok tüketilen bir besindir. Beyaz peynirden daha lezzetlidir. Kaşar peyniri koyun, keçi veya inek sütünden yapılabilir. Kaşar peyniri, A, B ve D vitaminleri içerir. Fosfor, kalsiyum, potasyum, çinko, magnezyum ve mineraller bakımından oldukça zengin bir besindir. Tost, sandviç, et, balık, tavuk yemeklerinde, böreklerde, salatalarda ve pizza yapımında kullanılabilir.
Kaşar Peyniri Besin Değerleri Nelerdir?- 1 ince dilim kaşar peyniri, 71 kaloridir.
- 0.51 Karbonhidrat (G),
- 5.4 Protein (G),
- 5.32 Yağ (G),
- 0 Lif (G),
- 20.6 Kolesterol (Mg),
- 129.6 Sodyum (Mg),
- 15.6 Potasyum (Mg),
- 133.6 Kalsiyum (Mg),
- 197 Vitamin A(Mg),
- 0 Vitamin C(Mg),
- 0.03 Demir (Mg), bulunmaktadır.
Kaşar Peyniri Besin Değerleri Nelerdir?- 1 fincan kaşar peyniri, 205 kaloridir.
- 1.6 Karbonhidrat (G),
- 24.4 Protein (G),
- 11.2 Yağ (G),
- 0 Lif (G),
- 28 Kolesterol (Mg),
- 480 Sodyum (Mg),
- 80 Potasyum (Mg),
- 680 Kalsiyum (Mg),
- 148 Vitamin A(Mg),
- 0 Vitamin C(Mg),
- 0.32 Demir (Mg), bulunmaktadır.
19.01.2024 18:18:25
Kaşar Peyniri Besin Değerleri ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. Sayfayı Düzenle
|