{ "title": "Kaşar Peyniri Besin Değerleri", "image": "https://www.besindegerleri.gen.tr/images/kasar-peyniri-besin-degerleri.jpg", "date": "19.01.2024 18:18:25", "author": "Meryem Eren Aksoy", "article": [ { "article": "
Kaşar Peyniri Besin Değerleri, Kaşar peyniri, beyaz peynirden sonra en çok tüketilen bir besindir. Beyaz peynirden daha lezzetlidir. Kaşar peyniri koyun, keçi veya inek sütünden yapılabilir. Kaşar peyniri, A, B ve D vitaminleri içerir. Fosfor, kalsiyum, potasyum, çinko, magnezyum ve mineraller bakımından oldukça zengin bir besindir. Tost, sandviç, et, balık, tavuk yemeklerinde, böreklerde, salatalarda ve pizza yapımında kullanılabilir.

Kaşar Peyniri Besin Değerleri Nelerdir?
Kaşar Peyniri Besin Değerleri Nelerdir?
" } ] }